Worldwideen

Kids

Tuscany at the Table View full size

Tuscany at the Table

Cooking Guide for Gourmet Tourists

Cooking Guide for Gourmet Tourists

More details

  • Author: Ethel Santacroce
  • Edition (cm): 11 x 22
  • Year: 2008
  • Pages: 216
  • Illustrations: 40 color illustrations

€ 8.50

Reduced price!

-15%

€ 10.00

Customers who bought this product also bought:

Tuscany offers a lot, even in cookery! Finding your way when choosing among the numerous Tuscan recipes can be hard.

This cookbook helps you, starting with an historical introduction on Tuscan cooking tradition, and then takes you through the region's 10 towns with a practical glossary including more than 300 traditional dishes.

Over 120 recipes (from 'ribollita' to 'cacciucco', from 'castagnaccio' to 'scarpaccia') to try comfortably at home, sharing the flavors of the most beloved Italian region with your family.

It also features useful maps of the 14 Wine Tours to discover the 'divine' itineraries through the most renown Tuscan wine labels.

A must for foodies and their friends.

Write your review

I dati inseriti in questa pagina saranno pubblicati sul sito nei prossimi giorni, fatto salvo il diritto della redazione di Sillabe di eliminare i commenti ingiuriosi, e a qualunque titolo offensivi nei confronti dell'autore e dell'opera, o stroncature immotivate. Inoltre verranno altresì cancellate tutte quelle recensioni che apparissero frutto di azioni di spamming o che in ogni caso arrecassero disturbo all'attività del sito e alla sua immagine editoriale. I commenti con link all’interno del testo, o scritte in carattere maiuscolo, non possono essere pubblicati. Non si possono rimuovere dal sito recensioni già pubblicate.
Tuscany at the Table

Tuscany at the Table

Cooking Guide for Gourmet Tourists

Write your review